I sommar går det att boka villan vid havet i Luleå skärgård med naturen och djurlivet utanför dörren, för dig som vill komma bort med familjen eller vänner.

Starta dagen med ett dopp i det blå, njut av utsikten över havet från trädgården, njut och ta dagen som den kommer, grilla och ät en härlig utomhusmiddag på verandan och upplev de ljusa sommarnätterna.

Lodgen är i sig en upplevelse och en speciell plats som lämnar kvar en härlig känsla, länge. Det blir ett minne för livet och många längtar tillbaka redan när de lämnar.

Vill ni ha lite äventyr? Upplev den unika omgivningen. Vandra på Solandersleden längs havet eller i skogen. Hyr cykel, kajak eller kanot. Ta en ridtur i naturen eller bada på de fina badstränderna i närheten.

Besök de utflyktspärlor som finns på nära håll (vi ger gärna tips) Kanske en dagstur till Storforsen, Europas mäktigaste vattenfall eller världsarvet Gammelstad. Besök loppisar, utforska Luleås fantastiska skärgård med turbåtarna från bryggan inne i Luleå.

Vill ni boka en lunch/middagspåse med lokala råvaror till er så går det att ordna. Vi rekommenderar också ett besök till vår butik, Kallaxgårdsbutik, där kan du strosa bland inredning, vintage, hantverk och även njuta an en kopp kokkaffe med dopp i trädgården.

Lodgen är lämplig för fyra till sex personer, två sovrum med en dubbelsäng (delbara) i varje rum och en bäddsoffa med plats för två personer. Sommarvillan har veranda, öppen spis, fullutrustat kök med diskmaskin, tvättmaskin. Bastu och privat pir med brygga.

Vill du boka och se priser  Här ser du mer om bokning av lodgen i sommar 2020

Hoppas vi ses i sommar